Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Бришачи

Бришачи

шифра: 227

Слоеви: 2
Боја: бела
Состав: 100% целулоза
Должина: 160 мeтри
Број на листови: 454 листа
Димензии: 20 x 35 cm
Содржина на пакет: 6 ролни