Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

AQUA*

шифра: 6974

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 16,9 cm x 40,3cm x 36,7 cm
Сигурносен клуч