Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

шифра: 1

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 28 х 27 х 13 cm
Сигурносен клуч