Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

AQUARIUS*

шифра: 7171

Боја: црна
Материјал: ABS пластика
Димензии: 39,9 x 26,5 x 13,6cm
Тежина: 1,39 kg
Сигурносен клуч