Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

шифра: 2

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 31 х 21 х 22cm
Сигурносен клуч