Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за марамици

Диспензер за марамици

шифра: 130020

Боја: црна
Материјал: ABS пластика
Димензии: 13 x 13 x 13 cm