Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за прекривки

Диспензер за прекривки

Kimberly-Clark Professional

шифра: 6957

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 33,2 x 44 x 7,7cm
Сигурносен клуч