Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за течен сапун-KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Touch-less

Диспензер за течен сапун-KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Touch-less

шифра: 92147

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 20 x 18,3 x 10 cm
Сигурносен клуч