Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Марамици- KLEENEX®

Марамици- KLEENEX®

шифра: 8825

Слоеви: 3
Боја: бела
Број на листови: 56
Состав: 90% целулоза, 10% рециклажа
Содржина на пакет: 12 ком