Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Марамици- KLEENEX®

Марамици- KLEENEX®

шифра: 8834

Слоеви: 2
Боја: бела
Број на листови: 88 листа
Состав: 100% целулоза
Содржина на пакет: 12 ком