Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Тоалетна хартија

Тоалетна хартија

шифра: 109-9000

Слоеви: 2
Боја: бела
Состав: 100% целулоза
Број на листови: 225
Димензии: 10 x 21 cm
Пакет: 40 ком