Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Тоалетна хартија-KLEENEX® ULTRA

Тоалетна хартија-KLEENEX® ULTRA

шифра: 8408

Слоеви: 2
Боја: бела
Состав: 100% рециклажа
Број на листови: 200
Димензии: 12,5 x 18,6 cm
Пакет: 36 ком