Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Тоалетна хартија SCOTT® ESSENTIAL

Тоалетна хартија SCOTT® ESSENTIAL

шифра: 8519

Слоеви: 2
Број на листови: 350
Димензии: 9,5 x 1 2cm
Пакет: 8 х 8 ролни= 64 ролни